Hva er integrasjon og hvordan kan det være til nytte for virksomheten din?

Dagens organisasjoner må legge til flere og flere funksjoner, systemer og tjenester i forretningsmodellen etter kundenes behov. Resultatet er at de fleste organisasjoner ender opp med mange applikasjoner i drift.

Bedrifter bruker forskjellige programvare for å håndtere enorme mengden av data og ønsker å dele data på tvers av alle plattformen sine internt. Det viktigste her er at applikasjonene kommuniserer sømløst og at data er delt internt på en effektivt og riktig måte.

Men det som dagens problemet er at ikke alle applikasjoner kan kommunisere lett og enkelt med hverandre. Dette er grunnen til  at Integreras prosess integrasjonsplattformen er blitt så nødvendig for moderne organisasjoner.

Hva er Integrera automatiseringsplattform?

En integrasjon programvare er i utgangspunktet en tolk eller språk oversetter som er en bindeledd mellom bedriftens forskjellige programvarer. I en organisasjon, snakker hvert program et annet språk. Med  Integreras integrasjon programvare kan man enkelt oversette dette språket og få hver applikasjon til å forstå hverandre på en enkelt måte. 

Hvis organisasjonen din for eksempel bruker regnskapsprogram, CRM, ERP, PIM, blogg og mange flere forskjellige applikasjoner hver dag, kan du enkelt opprette en automatiserings prosess mellom disse systemene for å spare bedriftens tid og ressurser og effektivisere arbeidsprosessen.

Nå ved Integreras integrasjon plattformen, kan data deles mellom disse plattformene sømløst, og de ønskede handlingene kan gjøres automatisert i stedet for å kaste bort tid på aktiviteter som for  eksempel: implementere APP-X og APP-Y og sende automatisk respons fra APP-Y hver gang vi får en forespørsel fra kunde på APP-X. Ved å integrere de to systemer, synkroniserer vi virksomhetens drift og særlig når det er en økende antall applikasjoner implementert.

Bedrifter kan bruke 1500+ forskjellige daglige bruksprogrammer basert på deres behov. Dette kan gjøre dataprosesser ganske komplekse og tidkrevende.

Mens noen SaaS-plattformer (Software as a Service) – for eksempel G-Suite eller Office 365 – kan tilby integrering med andre programmer, dessverre de eldre programmer ofte har problemer. De er vanskelige å integrere, og å automatisere og blir et stort og kostbart problem for virksomheten.

Med Integreras Workflow-integrasjon, kan bedrifter gjøre mest av prosessautomatisering, koble opp flere applikasjoner enkelt for raskt levering av tjenester.

Utforsk Integrera apper

Hvorfor er integrasjon nødvendig? 

Integrering av systemer er en nødvendighet for enhver bedrift som ønsker å bli konkurransedyktig. Integrering er avgjørende for virksomhetens effektivitet og smart bruk av internt ressurser.

I tillegg må hver organisasjon balansere sine digitale behov og tilgjengelig budsjett. Implementering av flere programvarer uten å få dem integrert kan hemme forretningsprosessene og spise budsjettet.

Derfor er det  så mange bedrifter som opplever problemer når de vokser. De vet hva de trenger for å skalere og gjør store investeringer, implementerer flere programvare men uten å få dem integrert som gjør driften kostbart og de får ikke nytteverdien av data. Samtidig, modernisering av eldre systemer kommer også med tillegg kostnader. Poenget her er at bedrifter som ønsker å skalere effektivt, må bevege seg bort fra sine gamle og enkeltstående systemer. De må ta i bruk moderne, fleksibel teknologi for integrering. Og den beste måten å gjøre det på er å bruke en lav kode eller “no-code” plattform som Integrera.

Gjør det raskere med Integrera

Integreras plattformen er brukervennlig, og UI er designet slik at det gir alle i en organisasjon muligheten til å lage tilpassede integrasjoner med noen få klikk gjennom “drag and drop” funksjonen.

Nøkkelen til bedriftens suksess er å bruke et verktøy som er lett å bruke og kan hjelpe med å integrere enkelt. Fordi plattformen krever minimalt eller ingen kode, kan hvem som helst raskt lære plattformen uten programmeringsferdigheter og kan begynne med prosess integrering og automatisering med en gang.  

Å koble applikasjoner er like enkelt som å “drag and drop” lagrede integrasjon elementer på plass. Og akkurat slik får en sømløs integrasjon med programvaren.

Fordeler med å bruke Integreras prosess integrasjon platform

Eliminere IT-Backlogs

Med  Integrera kan en slippe med tidskrevende IT backlogs, og la ansatte fokusere på de nødvendige arbeidsoppgaver som skaper vekst. 

Effektiviser forretningsprosessen

Siden plattformen er lett og enkelt, kan alle i virksomheten bruke det, noe som gjør at de tekniske ressurser får mer til å fokusere på oppgaver med høye verdier. Det også mener at Integrere sparer mer tid for de viktige interne ressurser. 

Lavere kostnader

Integrere har en abonnement prising modell, som gjør at plattformen kan testes med en basis abonnement uten å betale mye i begynnelsen. Abonnementet kan endres senere når behovet blir stort og kan justeres ned senere ved lav behov. Derfor er Integrera  det ideelle valget for ethvert voksende selskap som forsøker å integrere og automatisere sin digitale prosessene.

Hvordan våre konsulenter hjelper deg

Når du er en voksende bedrift som ønsker å holde seg konkurransedyktig, er effektivitet avgjørende,  men det kan bare oppnås gjennom automatisering. Det er her  Integrera  kommer inn, og hjelper deg med å sette opp integrasjoner og bygger bro mellom systemer og prosesser. Men det er ikke alltid lett å vite hvilke systemer som skal kobles til for maksimalt og optimalt effektivitet.

Det Kan også være utfordrende å vite hva som er den beste måten på å integrere disse prosessene og systemer. Noen ganger kan det også være veldig forvirrende å finne ut hvilken konfigurasjon og automatisering gir best avkastning på investeringen (ROI).

Det er det konsulentene våre på Integrere hjelper dere med og finner frem den beste, lønnsomme, og velfungerende integrasjon løsninger for dere. Konsulenter i Integrere hjelper dere med å komme i gang med Integrere plattformen, identifiserer deres spesifikke forretningsbehov, og kommer opp med vel passende løsninger for deres bedrift. 

Vårt fokus i Integrere er alltid å holde seg innenfor budsjettet ditt og alltid levere i god tiden.

Gjennom vår erfaring med applikasjonsintegrasjon, frigjør vi kundene fra tidkrevende manuelle prosesser og kjedelige manuelt prosesser gjennom automatisering.Alt du trenger å gjøre er å ringe oss og så gjør vi det resten selv. Les mer på integrera.no om oss, våres tjenester, prising.

Book en demo I dag!